• Column Showtuin Heeten

  Sierbestrating om uw tuin of terras een unieke uitstraling te geven

  De tuin is populair en dus een drukbezochte plek binnen de totale leefomgeving. Door zijn toegenomen populariteit is de tuin niet langer ondergeschikt aan de woning, maar uitgegroeid tot een ruimte, gelijkwaardig aan de woning. Een ruimte, waarvan de vormgeving en uitstraling evenveel aandacht verdienen als die van de woning.

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Optimale (regen) waterafvoer voor tuin en terras

  Om uw tuin of terras mooi te houden, is een goede afwatering essentieel. Gelukkig hoeft een effectief afwateringsysteem geen afbreuk te doen aan de stijl van uw terras. Integendeel. Bij Showtuin Heeten zijn namelijk enorm veel esthetische oplossingen verkrijgbaar voor een goede afwatering, waar we u graag wat meer over vertellen.

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Tuinhout: van Douglas tuinhout tot hardhout en eiken producten

  Bij Showtuin Heeten is het niet alleen bestrating dat de klok slaat. Als leverancier van onder andere Woodvision en Hillhout beschikken we ook over een uitgebreid assortiment tuinhout. Dit assortiment bestaat uit enorm veel artikelen: van sfeervolle veranda’s, tot rustieke overkappingen en van prachtige omheiningen tot handig tuintimmerhout.

   

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Terrastegels: van leggen tot schoonmaken

  De tuin maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van onze leefomgeving. Waar we er vroeger weinig tot geen gebruik van maakten, zien we hem tegenwoordig als een tweede woonkamer, waar met net zoveel comfort en gemak genoten kan worden als binnenshuis. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat er een deel van de tuin is bestraat met terrastegels. In dit artikel gaan we nader in op deze steeds belangrijker wordende tuinartikelen.

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Alles wat u moet weten over tuintegels in 2017! (trends)

  De tuin is in ontwikkeling. Waar hij vroeger veelal een heel natuurlijke uitstraling bezat, met een sterke focus op beplanting en borders, doet de natuur tegenwoordig een stapje terug. Hij maakt plaats voor steeds meer betegeling die de tuin niet alleen huiselijker, maar ook onderhoudsvriendelijker maakt. Ook dit jaar zijn er weer vele nieuwe tuintegeltrends te onderscheiden, die we hier op een rij zetten.

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Weer de tuin in! Tuinidee├źn 2017

  "Inspiratie voor tuin en terras" Buiten is aan alles te merken dat de lente er weer aankomt. En bij een nieuwe lente horen nieuwe tuintrends. Welke producten en merken gaan dit jaar het tuinbeeld bepalen? Lees het hier.

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Pergola is oubollig

  "Sommige woorden verliezen hun kracht na een tijdje. Soms gaan ze zelfs tegenstaan. ‘Pergola’ is zo’n woord. Ooit kon ik mensen echt enthousiast maken met een pergola in de tuin. Maar nu kijken mensen me argwanend aan als ik erover begin. Het klinkt oubollig en je denkt snel aan..."

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Tijdloze tuin? Vraag het me niet!

  "Al 45 jaar ga ik met de tijd mee. Dat is niet echt een keuze. Het moet, want anders raak ik uit de tijd. En ‘tijdloos zijn’ is natuurkundig onmogelijk. In gedachten kunt u naar een andere tijdsgeest. Maar vooruit in de tijd is echter moeilijk, dat is alleen weggelegd voor de tuinman."

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Terras reinigen

  Het voorjaar laat niet lang meer op zich wachten. Sommigen van ons kunnen niet wachten om de hogedrukspuit uit de schuur te halen om het terras schoon te spuiten. Maar hooo… Stop!!

  Lees column
 • Column Showtuin Heeten

  Maak eens een steengoeie wandeling...

  Sierbestrating kiest u voor jaren. Bij Showtuin Heeten maken wij die keuze voor u extra gemakkelijk met een ongekend veelzijdig aanbod. Dit betekent dat er altijd een steen of tegel is die bij uw wensen en budget past.

  Lees column