Uw tuin in het zonnetje

Eindelijk mei. De ‘r’ is weer uit de maand. Velen staan al met één been in de zomer. Tijd dus om uw tuin eens flink in het zonnetje te zetten. Daar helpen we u graag bij. We hebben weer veel mooie aanbiedingen op een rijtje gezet, die we u niet willen onthouden. In onze nieuwe folder vindt u een overzicht van de mooiste producten, scherpe kortingen en aantrekkelijke acties, waarmee u de zomer pas echt goed begint. We lichten er een paar voor u uit.

Actiefolder mei 2018

Top aanbiedingen uit onze folder.

15% korting op panoramawanden

Buiten is aan alles te merken dat de lente flink op scheut is. Piekende temperaturen en zonuren maken dat we steeds vaker en langer van de tuin kunnen genieten. Toch loopt het mooie weer ook in dit seizoen weleens een dipje op. Op die momenten is een veranda geen overbodige luxe. Hiermee is het ook tijdens regenachtig weer goed toeven in de tuin. Zeker als u uw veranda uitbreidt met de bij ons verkrijgbare panoramawanden, waarmee u droog én beschut zit, maar toch een geweldig uitzicht heeft op uw tuin. Bij Showtuin Heeten krijgt u nu 15% korting op deze luxe wanden bij aanschaf van een aluminium veranda.

Panoramawand
Geostretto Special

Geostretto Special nu € 29,50 p/m2

Betontegels zijn om vele redenen aantrekkelijke bestratingsproducten. Ze zijn oersterk en laten zich met hun fraaie look ’n feel uitstekend combineren met uiteenlopende tuinstijlen. Bij Showtuin Heeten vindt u een uitgebreid assortiment betontegels van vooraanstaande topmerken. Bijvoorbeeld onze Geostretto Special, die we nu aanbieden tegen de zeer aantrekkelijke prijs van € 29,50 p/m2. Daar krijgt u enorm veel kwaliteit voor terug. De Geostretto Special heeft een natuursteen deklaag en coating. Deze extra bescherming maakt de tegels slijtvaster en onderhoudsvriendelijker. De deklaag zorgt er bovendien voor dat de tegels langer hun mooie kleur behouden. U geniet jarenlang van een terras dat er als nieuw blijft uitzien. 

Partijkorting op veel sierbestrating

We pakken dit seizoen flink uit met onze sierbestrating. We hebben ons assortiment uitgebreid met de mooiste producten van de beste merken. Groot ingekocht dus aantrekkelijk geprijsd. Bijvoorbeeld de tegels van Belgian Bluestone van 29,95 p/m2. Of de GeoCeramica Cendre Rock van 39,95 p/m2. Deze populaire tegels beschikken over een betonnen voet, maar hebben een stijlvolle keramische toplaag. U profiteert dus van het beste van twee materialen. Deze en andere tegels bieden we aan tegen aantrekkelijke partijkortingen. Wees er snel bij want OP = OP.