Laat de zomer maar komen!

De ‘R’ is weer uit de maand. Dat betekent dat het weer tijd wordt om volop te genieten van zonnig weer, hoge temperaturen en alles wat we met dat lekkere weer in de tuin kunnen doen. Ook dit seizoen hebben wij weer tal van mooie aanbiedingen en aantrekkelijke acties voor u geselecteerd. U vindt het complete overzicht in onze nieuwe folder. We lichten hieronder drie acties voor u uit. 

Folder mei 2019

 

Diverse betontegels voor een scherpe prijs

Heeft u nieuwe plannen voor de bestrating in uw tuin? Met onze betontegels slaagt u zeker. Degelijk, oersterk, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en voorzien van mooie deklagen, die de tegels een sjieke en duurzame uitstraling geven. De tegels hebben bovendien een uitstekende prijskwaliteitverhouding: u profiteert van hoge kwaliteit voor een relatief laag bedrag. Zeker nu, want momenteel bieden wel veel van onze 60 x 60 betontegels aan met fikse kortingen. Bijvoorbeeld onze Easyton Stretto in zwart en grijs/zwart. Een stijlvolle geborstelde en geïmpregneerde tuintegel, nu voor maar 24,50 per m2. Kom het complete aanbod scherp geprijsde betontegels met eigen ogen bekijken in onze showtuin.

Diverse betontegels voor een scherpe prijs
10% Korting op alle wanden bij aanschaf van een veranda

10% korting op alle wanden bij aanschaf van een veranda

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een veranda. Hiermee profiteert u het hele jaar door van een droog en knus buitenverblijf. Mits de veranda ook bij onstuimig weer voor voldoende beschutting zorgt. Dat regelt u met verandawanden, zoals onze glazen schuifwanden. Hiermee is iedere veranda om te bouwen tot een gezellige tuinkamer, die voor extra beschutting zorgt op de momenten dat het nodig is, terwijl u toch prachtig panoramazicht op uw tuin blijft hebben. En goed nieuws: bij aanschaf van een veranda krijgt u 10% korting op al onze verandawanden.

Gratis steenlijm bij aanschaf van muurelementen

Wilt u hoogteverschillen opvangen met behulp van grondkeringen? Of wilt u juist hoogteverschillen creëren en daarmee de tuin ruimtelijker maken? Dan zijn onze muurelementen precies wat u zoekt. Hiermee creëert u moeiteloos een stoere border, moderne vijver of stijlvolle traptreden. Vooral omdat de muurelementen zich eenvoudig laten verlijmen met steenlijm. Deze steenlijm ontvangt u nu geheel gratis bij aanschaf van onze muurelementen. 

Gratis steenlijm bij aanschaf van muurelementen

Kom inspiratie opdoen bij Showtuin Heeten

Benieuwd naar wat we nog meer in de aanbieding hebben? Bekijk onze online folder voor het totale overzicht. Of kom langs in onze showtuin om onze producten met eigen ogen te bekijken. Daarmee doet u gelijk inspiratie op voor uw tuin, dankzij de vele toepassingsvoorbeelden en productcombinaties die we laten zien. Ook kunt u extra informatie inwinnen bij onze adviseurs. U bent van harte welkom in Heeten.