Najaar topdeals bij Showtuin Heeten

Zomer of geen zomer, bij Showtuin Heeten genieten we het hele jaar door van de tuin. En dat gunnen wij u ook! Daarom kunt u ook nú nog bij ons terecht voor scherpe kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen, waarmee het dit najaar goed toeven is in uw tuin. We lichten hieronder drie topaanbiedingen voor u uit. Bekijk onze nieuwe folder voor het complete overzicht aan topdeals en profiteer óók van extra hoge kortingen.

Blader door de najaarsfolder

Top aanbiedingen uit onze folder.

Gebakken klinkers vanaf € 27,95 per m2 

Toe aan een nieuwe oprit? Met deze aanbieding zit u ‘gebakken’! Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van scherpe kortingen op de mooiste producten van ons aanbod gebakken klinkers. Zo betaalt u voor onze bruine klinkers in langformaat slechts € 27,95 per m2. Dankzij hun stevigheid zijn ze bestand tegen hoge belasting. Ze zijn bovendien kleurvast en blijven er dus voor een zeer lange periode uitzien als nieuw. De ideale ondergrond voor uw auto. Wees er snel bij want op is op!

Gebakken klinkers actie
Gratis big bag zand

Gratis big bag zand bij iedere 25 m2 betonbestrating

Ook voor een nieuw terras bent u dit seizoen voordelig uit bij Showtuin Heeten. U ontvangt namelijk een gratis big bag zand bij aankoop van iedere 25 m2 bestrating. Hiermee creëert u het perfecte zandbed voor uw nieuwe terras. Zorg voor een 10 à 20 centimeter dikke laag en houd het zandbed zo glad mogelijk. Dit maakt het straatwerk eenvoudiger. De aanbieding is van toepassing op ons complete assortiment betonbestrating. Benieuwd welke tegels bij u passen? Kom dan langs in onze showtuin! Hier worden veel van onze betontegels breed gepresenteerd en krijgt u een goede indruk van alle mogelijkheden.

Gratis steenlijm bij alle muurblokken

De bij Showtuin Heeten verkrijgbare muurblokken zijn uitermate geschikt om hoogteverschillen op te vangen in de tuin. Óf om hoogteverschillen te creëren. U legt er moeiteloos de mooiste muurtjes, opstapjes en borders mee aan. En nu helemaal, want bij aankoop van onze muurblokken ontvangt u een gratis tube steenlijm om de muurelementen mee te verlijmen. Hiermee bent u een stuk sneller klaar dan wanneer u zou metselen. Bovendien is uw muurtje voegvrij, wat zorgt voor een zeer strak eindresultaat. De muurblokken lijken te zijn opgestapeld, maar vormen toch een zeer solide geheel.

Gratis steenlijm

Dit is slechts een greep uit de vele acties, die we u op dit moment kunnen aanbieden. Bekijk voor het volledige overzicht onze folder of kom langs in onze showtuin!