Najaar Topdeals bij Showtuin Heeten

Sluit de zomer goed af met de Najaar Topdeals van Showtuin Heeten! Een verzameling eersteklas producten voor een zeer scherpe prijs. U vindt het complete overzicht in onze folder, die u hier online kunt inzien. Om u alvast een idee te geven van alle aanbiedingen, lichten we er hieronder drie voor u uit. U bent van harte welkom in onze showtuin om alle acties met eigen ogen te bekijken. Mis ze niet, want OP = OP!

Najaars topdeals bij Showtuin Heeten
Bekijk actiefolder

50% korting op alle verlichting bij aanschaf van een veranda

Nu de herfst zich weer aandient, is het ’s avonds weer een stuk eerder donker. Om ’s avonds toch lekker van de tuin te kunnen genieten, is goede tuinverlichting onder uw overkapping geen overbodige luxe. Hiermee zorgt u voor voldoende zicht, maar zeker ook voor de juiste sfeer. Verlichting is namelijk enorm bepalend voor de sfeer. Bij Showtuin Heeten hebben we verlichting van vooraanstaande merken opgenomen in ons assortiment. Hiermee zet u uw tuin letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Bij aanschaf van een veranda ontvangt u nu 50% korting op alle verlichting. Dat is pas voordelig en sfeervol genieten!

Veranda Topdeal
Betontegels Topdeal

Diverse betontegels voor een scherpe prijs

Heeft u nieuwe plannen voor de bestrating in uw tuin? Met onze betontegels slaagt u zeker. Degelijk, oersterk, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en voorzien van mooie deklagen, die de tegels een sjieke en duurzame uitstraling geven. De tegels hebben bovendien een uitstekende prijskwaliteitverhouding: u profiteert van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Zeker nu, want momenteel bieden wel veel van onze betontegels aan met fikse kortingen. Kom het complete aanbod scherp geprijsde betontegels met eigen ogen bekijken in onze showtuin.

10% korting op alle veranda’s

Veranda’s zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse tuinbeeld. Met een veranda maakt het niet uit wat voor weer het is; u heeft altijd een droge, beschutte plek waar het goed toeven is. Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van 10% korting op al onze aluminium en houten modellen. De zeer strakke aluminium constructie geeft de veranda’s een moderne uitstraling en maakt ze bovendien zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Tegelijkertijd hullen onze houten modellen uw tuin in een warme, landelijke sfeer. Alle veranda’s zijn eenvoudig te monteren, passen naadloos op iedere gevel en integreren moeiteloos met elke woningstijl, dankzij de neutrale uitstraling. Kom naar onze showtuin en kies uw favoriet.

Veranda Topdeal

Dit is slechts een greep uit de vele acties, die we u op dit moment kunnen aanbieden. Bekijk voor het volledige overzicht onze folder of kom langs in onze showtuin!