Nieuwe producten en scherpe voorjaarsacties bij Showtuin Heeten

Het voorjaar was er vroeg bij dit jaar. En het tuinseizoen dus ook. Velen hebben alweer dankbaar gebruik gemaakt van de tuin. Nu de zomertijd voor de deur staat, dienen die momenten zich steeds vaker aan. Tijd dus om de tuin weer lenteproof te maken, zodat u er dit jaar volop van kunt genieten. Daarvoor moet u ook dit seizoen weer bij Showtuin Heeten zijn.

Pasen folder 2019

Top aanbiedingen uit onze folder (geldig t/m 6 april).

In onze nieuwe folder hebben we een mooie verzameling opgenomen van scherp geprijsde artikelen en aantrekkelijke aanbiedingen om het voorjaar goed mee te beginnen. U kunt hem hier digitaal inkijken. Om u alvast een indruk te geven, lichten we hieronder drie aanbiedingen voor u uit.

Nieuw: Luxline Pergola

We hebben ons assortiment uitgebreid met enkele nieuwe veranda’s. Eén daarvan is de Luxline. Een aantrekkelijk ogende pergola met moderne lijnen en een stevige aluminium constructie. Opmerkelijk zijn de verstelbare lamellen, die tijdens alle weersomstandigheden voor de gewenste hoeveelheid beschutting zorgen. Zo is het mogelijk om de lamellen (half)open te zetten op een mooie zomerdag en ze weer dicht te klappen als er een bui overtrekt. Dat maakt deze pergola multifunctioneel en voor ieder seizoen geschikt. Omdat de pergola naadloos aan uw woning kan worden gemonteerd, profiteert u van een strak eindresultaat, waarbij alles mooi op elkaar is afgestemd.

Luxline veranda's - Paasactie Showtuin Heeten
Paasaanbieding Keramische Tegels

Voorjaarsopruiming keramische tegels, OP = OP

In het kader van onze voorjaarsopruiming gaan veel van onze keramische tegels voor fikse kortingen de deur uit. Wees er snel bij, want van de meeste tegels is nog maar een beperkt aantal op voorraad. En op is op. Deze opruiming is uw láátste kans om te profiteren van de scherpste prijzen voor tegels van de hoogste kwaliteit. Bekijk onze folder voor een greep uit de totale partij keramische tegels of kom langs in onze showtuin.

Nieuw: 3 cm dikke keramische tegel

Ons assortiment is een nieuwe tegeltopper rijker. Een ‘full body’ keramische tegel van 3 cm dik. De tegel is dik genoeg om direct op het zandbed te leggen, maar dunner dan de GeoCeramica. Hierdoor laten ze zich een stuk eenvoudiger bewerken; zelfs makkelijker dan de u al bekende 2 cm dikke tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten voor een zeer scherpe prijs: al vanaf 52,95 per vierkante meter. U bent van harte welkom in onze showtuin om de verschillende mogelijkheden te komen bekijken.

3cm dikke keramische tegel - Pasen aanbieding