Vier de lente!

Het is alweer een tijdje lente. Nu ook de zomertijd weer is ingegaan, begint het zomergevoel bij de meesten weer te kriebelen. We zijn er weer helemaal klaar voor om buiten te genieten van het vakantiegevoel in eigen huis. Maar is uw tuin er ook klaar voor? Of kan hij nog wel een zomerupgrade gebruiken? Hiervoor bent u bij Showtuin Heeten aan het goede adres. Want ook dit seizoen profiteert u van mooie producten, scherpe kortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Ook op Tweede Paasdag! We lichten er een paar voor u uit. Bekijk hier onze nieuwe folder voor het complete overzicht.

Pasen folder april 2019

 

10% korting op alle veranda’s

Veranda’s zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse tuinbeeld. Met een veranda maakt het niet uit wat voor weer het is; u heeft altijd een droge, beschutte plek waar het goed toeven is. Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van 10% korting op al onze aluminium veranda’s. De zeer strakke aluminium constructie geeft de veranda’s een moderne uitstraling en maakt ze bovendien zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn eenvoudig te monteren, passen naadloos op iedere gevel en integreren moeiteloos met elke woningstijl, dankzij de neutrale uitstraling.

Een veranda van Showtuin Heeten. Nu met 10% korting.
Een douglas veranda met rustieke uitstraling.

10% korting op alle douglas overkappingen

Bent u op zoek naar een overdekt buitenverblijf met een meer rustieke uitstraling? Dan zijn onze overkappingen van douglashout iets voor u. Dit materiaal is zeer geliefd om zijn prachtige warme uitstraling, die enorm veel sfeer toevoegt aan uw tuin. Omdat dit Noordwest Europese hout één van de hardste houtsoorten is, is het materiaal bovendien van nature zeer stevig. Zelfs onbehandeld gaat het hout tot wel 15 jaar mee, waardoor het materiaal uitermate geschikt is voor de productie van overkappingen. Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van 10% korting op alle modellen.

Keramische tegels met het gemak van beton

Het beste van twee werelden. Dat is wat u krijgt met onze Robusto keramische tegels, die zijn voorzien van een drainerende onderlaag. De keramische toplaag zorgt voor een zeer stijlvol en slijtvast oppervlak van uw terras, terwijl de drainerende onderlaag ervoor zorgt dat de tegels makkelijk, stabiel en snel geplaatst kunnen worden. En dat tegen relatief lage kosten in vergelijking met volledig keramische tegels. Bij Showtuin Heeten bieden we twee van deze tegels – de Robusto Nero en Grigiro van 60 x 60 x 4 cm – aan voor de zeer scherpe prijs van € 53,95 per vierkante meter.

Een grijze keramische tegel nu met drainerende onderlaag

Kom inspiratie opdoen bij Showtuin Heeten

Wilt u meer informatie over onze producten en aanbiedingen? Kom dan langs in onze showtuin. Hier kunt u onze producten met eigen ogen bekijken en geven we tal van toepassingsvoorbeelden vanuit verschillende inspiratietuinen, ook in combinatie met andere producten. U bent van harte welkom. Ook op Tweede Paasdag.