Aluminium pergola’s

Meer afbeeldingen

Aluminium pergola’s

Met een pergola van Showtuin Heeten creëert u sfeer. Met de vele mogelijkheden stelt u een pergola samen volgens uw wensen en passend bij uw tuin. Sfeervol en hoogwaardig afgewerkt.


De pergola is een statement in de tuin. Zeker met een vrijstaande aluminium pergola creëert u diepte en sfeer in uw tuin. De pergola functioneert als kader waardoor de beplanting in uw tuin optimaal tot zijn recht komt.


Uw pergola kan gemakkelijk worden uitgebreid met zonwering of verlichting. Combineer uw pergola met zonwering of windschermen waardoor u onder verschillende weersomstandigheden lang van uw tuin kunt genieten. En gaat de zon onder dan creëert u sfeer onder uw pergola met energiezuinige LED-verlichting. U kunt kiezen uit een ruim assortiment verlichting. Dus of u nu een sfeervolle spot, of een moderne LED-strip wilt integreren in uw pergola: het kan! Met een druk op de knop geniet u van de sfeervolle verlichting.


Met ons eigen montageteam plaatsen wij uw pergola. In onze showtuin staan meerdere modellen opgesteld. Komt u gerust eens langs of maak een afspraak voor een informatief gesprek. Wij helpen u graag.