Bestrating, de basis van uw tuin

Als u een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen of uw tuin wil veranderen, dan is de tuinbestrating de basis van uw tuin. Het kan dan gaan om de terrassen, maar ook om bestrating voor uw oprit. Dankzij ons zeer uitgebreide assortiment tuinbestrating hebben wij voor iedere stijl en ieder budget een passende bestrating.

Ook voor goedkope tuinbestrating

Dat goedkope tuinbestrating net zo mooi kan zijn als dure tuinbestrating, kunt u in onze Showtuin zien. U kunt er ook voor kiezen om verschillende soorten tuinbestrating te gebruiken. Zo kunt u in de oprit gebruik maken van een goedkope en erg degelijke betonsteen, maar kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een duurzamere gebakken klinker. Voor de paden en terrassen bieden wij de keuze uit bijvoorbeeld betontegels, natuursteen tegels en de zeer exclusieve en onderhoudsarme keramische tegels. Hiervan hebben wij meer dan 100 soorten in onze showtuin. Bij Showtuin Heeten vindt u altijd een steen of tegel die in uw straatje past, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Onafhankelijke bestratingsleverancier

Showtuin Heeten heeft onafhankelijke positie en zit niet vast aan één bestratingsproducent. Door de jaren heen maakten we een zorgvuldige selectie van leveranciers met wie we korte lijnen hanteren. We kiezen de beste producten van de beste leverancier, op basis van de kennis en kunde van Showtuin Heeten. Op die manier bieden wij u de hoogste kwaliteit en service.

Uitgebreid assortiment

Showtuin Heeten heeft meer dan alleen tuinbestrating voor uw tuin. Op ons ruime terrein is een grote showtuin aangelegd waar al onze bestratingsiergrindtuinhoutveranda’s en andere tuinmaterialen ten toon gesteld worden.

Bestrating in Heeten, Deventer, Lochem, Bathmen, Holten, Rijssen, Nijverdal, Raalte, Zwolle en meer...

Bestrating is er in vele soorten en maten. Heeft u advies nodig over de bestrating die voor uw tuin of oprit geschikt is of wilt u onze bestrating graag in het echt zien? Voor inspiratie en deskundig advies bent u van harte welkom bij Showtuin Heeten, hét adres voor bestrating in de wijde regio Heeten en ver daarbuiten. Onze adviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste bestrating. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!