Sierbestrating in Apeldoorn?

Bent u ook van plan om uw tuin eens goed onderhanden te nemen? Dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showtuin. Dé plek voor tuinadvies en -inspiratie, waar we voor iedere wens het juiste product hebben klaarliggen. Zeker als het gaat om bestrating. Als grootste bestratingsleverancier van de regio voeren wij het meest complete assortiment sierbestrating in alle soorten en maten. Van degelijk betonnen tegels en stenen, tot karakteristiek natuursteen, tot stijlvol keramiek. Maar ook voor veranda’s, overkappingen, tuinhout en tuinverlichting bent u bij ons aan het goede adres. Kortom: een nieuwe tuin begint bij Showtuin Heeten.

Slechts 38 minuten vanaf Apeldoorn centrum

Wie zijn tuin opknapt, doet dat voor de lange termijn, met producten die er voor jaren een onderdeel van zullen zijn. Wij begrijpen dat u een weloverwogen beslissing wilt maken en zich eerst goed wilt oriënteren, voordat u een definitieve keuze maakt. Daarom presenteren we veel van ons assortiment in onze 2.300 m2 grote showtuin, waar u een compleet overzicht krijgt van alle mogelijkheden. We geven u een zeer goede indruk van de verschillende soorten, materialen en stijlen, wat uw keuze eenvoudiger maakt. Daarnaast laten we zien hoe u de producten kunt toepassen in uw eigen tuin, door ze met andere producten te combineren in tal van inspiratietuinen. Zo doet u ideeën op. 

Heeft u extra hulp nodig bij het vinden van de juiste artikelen? Dan helpen onze adviseurs u graag op weg. Met ieder een specialisme weten onze adviseurs uw verschillende wensen en eisen snel te trechteren tot het meest ideale product. Zo weet u zeker dat u altijd met het juiste product naar huis gaat. Daarnaast zijn onze adviseurs vraagbaak voor al uw vragen met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud.

De voordelen op een rij

  • Slechts 38 minuten rijden vanaf Apeldoorn
  • Groot assortiment sierbestrating en andere tuinartikelen
  • 2.300 m2 tuininspiratie
  • Kwaliteit voor ieder budget

Sierbestrating kan ook goedkoop!

Aangezien we onze producten aanbieden in alle soorten en maten, leveren we ze ook in iedere prijsklasse. Bij Showtuin Heeten bewijzen we dat er ook met een beperkt budget veel mogelijk is. Wij verrassen u met een breed aanbod scherp geprijsde producten met een uitstekende prijskwaliteitverhouding, waarmee u uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft. Maar ook voor het luxere segment bent u bij ons aan het goede adres. Alle topmerken van vooraanstaande leveranciers zijn in ons assortiment ruimschoots vertegenwoordigd. Voor een specifieke prijsopgaaf kunt u altijd langskomen in onze showroom of contact opnemen met onze adviseurs. Wij vertalen uw wensen graag naar een vrijblijvende offerte, binnen de kaders van uw budget.

Route beschrijving