Cerasun keramische tegels

Cerasun, de voordelen van keramiek met de eenvoudige verwerking van een betontegel.

Onze tuin is vandaag de dag een belangrijke plek geworden, hier creëren we graag onze eigen gezellige oase. Heerlijk op een mooie zomeravond ontspannen op uw eigen terras in alle rust of met vrienden de dag met een drankje en de ondergaande zon afsluiten. In die eigen oase is onze voorkeur voor de materialen waarmee ons terras gelegd wordt in de loop der tijd veranderd. Vandaag de dag wensen we onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weersbestendige materialen. En natuurlijk moet het er ook geweldig uit zien en aansluiten op de wijze waarop we ons huis hebben ingericht. Vaak zien wij onze tuin tenslotte als een verlengstuk van ons huis.

De ideale oplossing voor een onderhoudsvrij terras

Cerasun van Showtuin Heeten biedt u hiervoor de ideale oplossing. Een hoogwaardige keramische tegel met  grondstoffen van natuurlijke oorsprong die bij ca. 1.100° gebakken wordt en vervolgens  permanent met een betontegel vast verbonden wordt. 

Cerasun tegels zijn makkelijk te verwerken, waarbij de Cerasun niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeft te worden. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk bij betontegels, is al voldoende.

Door het hoge eigengewicht van de Cerasun tegel, is de tegel met een flexibele, waterdoorlatende voeg te verleggen. Dit voorkomt het groeien van onkruid tussen de tegels en maakt het reinigen van de voegen overbodig.

Cerasun tegels worden met afstandhouders geproduceerd, hierdoor worden beschadigingen tijdens het leggen vermeden en het maakt het leggen eenvoudiger.

Alle voordelen van Cerasun op een rijtje:

  • Vlek- en zuurbestendig
  • Minder snel groene aanslaggevoelig
  • Stroef, ook bij regen
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Krasbestendig
  • Gegarandeerd kleurvast
  • Slijtvast
  • Bestand tegen hitte en vorst
  • Voorzien van drainerende drager

Voor elke stijl een passende tegel

Door het ruime aanbod van Cerasun in meerdere natuursteen- en betondesigns, in de afmetingen 40x80x4cm en 60x60x4cm biedt deze tegel u een veelvoud aan mogelijkheden om aan uw wensen en ideeën te voldoen.

De experts van Showtuin Heeten vertellen u er graag alles over. In onze showtuin hebben wij meerdere kwaliteiten Cerasun verwerkt. Maak hier een afspraak om met onze experts uw wensen te bespreken. Zij adviseren u graag.