Keramische terrastegels met houtstructuur

Keramische tegels zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse tuinbeeld. Ze zijn al jaren een trend en zullen ook dit tuinseizoen weer gretig aftrek vinden. Vooral de keramische tuintegels met houtlook. 

Waarom kiezen voor een keramische tegel met houtlook?

Temeer door onze toegenomen focus op duurzaamheid, is een warme, natuurlijke uitstraling tegenwoordig zeer in trek. Dat geldt ook voor terrasvloeren. Maar waarom een keramische vloer met een houtlook? Waarom geen laminaat of andere houten vloer? Allereerst omdat hout een natuurlijk product is, dat sneller beschadigt. Zeker buiten. Keramische tegels zijn een stuk steviger. Ze zijn kras- en stootvast en onderhoudsvrij. U hoeft ze niet jaarlijks te schuren en te oliën, zoals dat bij een houten vloer wel vereist is. Voorzien van noesten, nerven en houttinten, zijn deze tegels niet van echt hout te onderscheiden, waardoor ze toch dezelfde charme opleveren. Maar dan met minder werk.

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.

Wat zijn de gangbare maten voor houtlook tegels?

Keramische tegels met houtlook zijn verkrijgbaar in veel verschillende maatvoeringen, enkele gangbare maten zijn:

  • 20 x 120 cm
  • 30 x 120 cm
  • 40 x 120 cm
  • 60 x 120 cm

De tegels zijn zelfs verkrijgbaar in mozaïekvorm, indien gewenst.

Houtlook tegels: wat kost dat?

Net zoals er vele soorten houtlooktegels zijn, zijn er ook vele prijsklassen. De prijs is afhankelijk van vele factoren: merk, formaat, kwaliteit, noem maar op. Uiteindelijk blijkt ook hier: goedkoop is duurkoop. Toch hoeven kwalitatieve tegels met houtlook niet veel te kosten; origineel Italiaans fabricaat is al verkrijgbaar vanaf slechts 47,95 per vierkante meter.

Houtlook tegels in Heeten, Deventer, Lochem, Bathmen, Holten, Rijssen, Nijverdal, Raalte, Zwolle en meer...


Wel de lusten van hout, maar niet de lasten. Dat zijn houtlook tegels in een notendop. Wilt u ook houtlook tegels in uw tuin of op uw terras? Bij Showtuin Heeten vindt u een uitgebreid assortiment houtlook tegels die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Showtuin Heeten is dé specialist voor houtlook tegels in Heeten en ver daarbuiten. Kom langs en laat u inspireren! Onze deskundige adviseurs denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak!

Kom langs bij Showtuin Heeten en laat u inspireren!

Bij Showtuin Heeten hebben we een enorme collectie keramische tegels, waarmee van elk terras een echte eyecatcher gemaakt kan worden. U bent van harte welkom om inspiratie op te doen voor uw eigen terras. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste tegel? Onze adviseurs zijn u graag van dienst en kunnen u als geen ander helpen aan het terras van uw dromen

Keramische terrastegels met houtstructuur