Vtwonen keramische tegels

VT Wonen buitentegels brengen binnen naar buiten

Met de VT Wonen buitentegels, met en zonder dessin, maakt u van uw terras en balkon die heerlijke plek om te genieten. Deze buitenruimte wordt daarmee een verlengde van uw woning. De VT Wonen buitentegels zijn hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag en zijn geproduceerd van volledig gerecycled materiaal. Het lichte gewicht maakt het toepassen en verwerken van deze XL tegels stukken eenvoudiger. De tegels zijn direct op een goede, stabiele ondergrond van zand te verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. Omdat de tegels niet in specie of lijm hoeven worden verwerkt, zijn de tegels heel eenvoudig ook weer ergens anders te (her)gebruiken.  Meer weten over tegels uit de VT Wonen collectie maak een afspraak met een van de experts van Showtuin Heeten. Hij vertelt u er graag over alles over.

Buiten gebeurt ‘t!

De VT Wonen tegels zijn verkrijgbaar in veel uni kleuren. Daarnaast zijn er ook tegels met een patroon, zoals de Duostone Hormigon in antraciet en grijs. De bijzondere patronen van vlinders, bladeren en bloemen kunt u onderling mixen en matchen.

De tegels zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook super praktisch. Zo heeft u geen last van mos of algengroei, ziet u geen kringen van water en heeft u geen last van vlekken van bijvoorbeeld wijn, koffie of vet. De VT Wonen buitentegels zijn daarom erg makkelijk in onderhoud. Zelfs de zon heeft geen invloed op de tegels, de kleur blijft gewoon altijd behouden.

VT Wonen buitentegels verrijken uw tuin en zijn:

  • altijd kleurvast
  • eenvoudig schoon te houden
  • vlekbestendig
  • kras- en slijtvast
  • vorstbestendig
  • duurzaam

In onze showtuin in Heeten hebben we een groot aantal van de VT Wonen collectie verwerkt. Razend nieuwsgierig hoe de tegels er bij liggen? Maak een afspraak voor een informatief gesprek. Wij helpen u graag.