Tuindecoratie

Maak uw tuin af met onze tuindecoratie zoals een trog, brug, fonteinen en watervallen. Hebt u interesse in één of meerdere van deze producten? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 0572 - 38 09 55.

Wilt u alvast een idee krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan onze online inspiratietuinen, ons assortiment of bestel gratis onze productcatalogus van 2018.

 

Openingstijden 1 maart t/m 30 november

Maandag t/m vrijdag
08:00 / 17:00

Zaterdag
08:00 / 16:00

Zondag
Gesloten

 

Van doe-het-zelf naar complete showtuin

Wat begon als een klein doe-het-zelf winkeltje is uitgegroeid tot een begrip in de regio op het gebied van tuininspiratie. Al 13 jaar lang vind je alles op het gebied van bestrating, tuinverlichting, tuinhout, veranda’s, kunstgras en alles daaromheen.

Kom langs en laat u inspireren door 11.000 m² aan showtuin. U krijgt direct een idee van de eindeloze mogelijkheden voor uw eigen tuin. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en waar nodig te helpen.

Van advies tot realisatie

Hebt u uw droomtuin samengesteld? Dan kunt u alle benodigdheden uiteraard direct bij ons bestellen. Desgewenst bezorgen wij alles bij u thuis. We werken al jaren samen met gerenommeerde tuinarchitecten en hoveniers die uw droomtuin graag verwezenlijken.