Sierbestrating in Olst?

Op zoek naar de juiste bestrating? Bij Showtuin Heeten vindt u voor elke tuin de juiste sierbestrating. Van degelijk tot chic en van strak tot landelijk. Bekijk alle tegels en stenen online of kom langs in onze showtuinen.

Slechts 16 minuten vanaf Olst

Natuurlijk is het lastig om tegels te beoordelen op een foto. De tegels kunnen er op foto's net iets anders uitzien dan in werkelijkheid. Zou het niet mooi zijn als u compleet aangeklede tuinen kon bekijken met de juiste sierbestrating erbij? Dat kan! Showtuin Heeten beschikt over maar liefst 11.000 m² aan inspiratietuinen. Hier bekijkt u compleet aangeklede tuinen in diverse stijlen.

De voordelen op een rij:

  • Slechts 16 minuten vanaf Olst
  • Groot assortiment sierbestrating
  • 11.000 m² aan inspiratie
  • Voor elk budget

Sierbestrating kan ook goedkoop

Velen denken dat sierbestrating alleen mogelijk is met een groot budget. Een misverstand. Want bij Showtuin Heeten hebben wij in elke prijsklasse een uitgebreid aanbod stenen en tegels. Dus ook met een beperkt budget is uw droomtuin te verwezenlijken.

Bekijk ons aanbod nu online of kom langs in Heeten.

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.