Sierbestrating in Rijssen?

Toe aan een nieuwe tuin? Showtuin Heeten helpt u verder. Als grootste, onafhankelijke bestrating leverancier van de regio, zijn we hét adres voor allerlei soorten sierbestrating, maar ook veranda’s, tuinverlichting, tuinhout en meer. Deze veelzijdigheid aan tuinartikelen wordt sfeervol gepresenteerd in onze ruime showtuin van 2.300 m2 groot. Hier laten we veel van ons bestratingsaanbod zien, waarmee u ieder tuinidee kunt vertalen naar gerealiseerde werkelijkheid. Van klassiek tot modern, van chique tot eenvoudig: voor iedere smaak leveren wij de meest geschikte producten. Kortom, een nieuwe tuin begint bij Showtuin Heeten!

 

De voordelen op een rij voor sierbestrating in de omgeving Rijssen

  • Slechts 23 minuten rijden vanaf Rijssen
  • Groot assortiment sierbestrating en andere tuinartikelen
  • 2.300 m2 tuininspiratie
  • Persoonlijk advies
  • Kwaliteit voor ieder budget

 

Sierbestrating, van eenvoudig tot exclusief

De tuin heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van het huis, waar we het liefst zo veel mogelijk tijd doorbrengen. De inrichting en uitstraling van de tuin wordt daarom ook steeds belangrijker. Deze is met de jaren een stuk huiselijker geworden. De meest luxe, exclusieve producten van vooraanstaande merken maken de moderne tuin haast tot een tweede woonkamer, waar het hele jaar door comfortabel gebruik van gemaakt kan worden. Naast de relatief eenvoudige producten, zijn ook de producten uit dit luxe segment volop verkrijgbaar bij Showtuin Heeten. Bijvoorbeeld de decoratieve keramische tegels van Vtwonen of Geoceramica, waarmee u een zeer stijlvol terras aanlegt, dat ook nog eens enorm degelijk is. Of de Ultraline veranda’s van Aluxe, waar u een afsluitbare tuinkamer van kunt maken met de bijbehorende glasschuifwanden. Hiermee is het in ieder seizoen goed toeven in uw tuin. Voor een specifieke prijsopgaaf van deze en andere topproducten kunt u contact opnemen met onze adviseurs of een bezoek brengen aan onze showtuin. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Slechts 23 minuten vanaf Rijssen

Producten als sierbestrating en veranda’s koopt u voor jaren. Ze zijn voor een lange periode onderdeel van uw tuin en vergen dus de nodige oriëntatie, voordat u ze aanschaft. Bij Showtuin Heeten kunt u een weloverwogen beslissing maken. Hier hoeft u onze producten niet te boordelen van een foto; we presenteren veel van ons assortiment in onze ruime, sfeervolle showtuin. In tal van inspiratietuinen laten we zien hoe u de producten kunt toepassen in uw eigen tuin. U krijgt een zeer goede indruk van de uiteenlopende stijlen en mogelijkheden, wat de keuze eenvoudiger maakt. Omdat we veel productcombinaties laten zien, is onze showtuin ook een geweldige plek om inspiratie op te doen en tot ideeën te komen voor een nieuw tuinontwerp. 

Hoewel we ons assortiment zo overzichtelijk mogelijk presenteren, kan de omvang ervan zorgen voor keuzestress. Daarom kunt u altijd terecht bij onze adviseurs, die u graag voorzien van extra uitleg en begeleiding. Met hun kennis over ons assortiment, zijn ze in staat om uw wensen en eisen te trechteren tot de meest ideale producten, die volledig aan uw verwachtingen voldoen.

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.