SHOWTUIN HEETEN

10% korting op alle Woodvision buitenverblijven van douglashout

Ook dit najaar nog genieten van uw tuin? Het kan met onze douglashouten overkappingen en tuinhuizen van Woodvision. Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van 10% korting op deze rustieke buitenverblijven. Hieronder praten we u bij over alle voordelen van deze prachtige producten en de mogelijkheden die u ermee heeft.

10% korting op tuinhuizen, met en zonder overkapping

Droomt u ook van een knus buitenverblijf, praktische opbergruimte of juist allebei? Bekijk eens onze collectie Woodvision tuinhuizen met overkapping. Deze buitenverblijven zijn multi-inzetbaar. De overkapping biedt vele mogelijkheden voor de inrichting van een gezellig en beschut buitenverblijf, waarin u altijd droog van uw tuin kunt genieten. Daarnaast dient het tuinhuis als een prima schuur of berging voor bijvoorbeeld uw fiets, grasmaaier of tuingereedschap. Uiteraard kunt u ook kiezen voor alleen een tuinhuis of vrijstaande overkapping.

10% korting Woodvision douglas buitenverblijven

10% korting op veranda’s

Bent u op zoek naar een veranda als verlengstuk van uw woonkamer of keuken? Ook dan hebben we wat u zoekt. Onze veranda’s van Woodvision zijn een ideale manier om het buitenseizoen te verlengen: van het eerste voorjaarszonnetje tot ver in het najaar. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en laten zich eenvoudig aan de gevel van uw woning monteren. De lichtdoorlatende dakconstructie zorgt overdag voor voldoende lichtinval; voor in de avonduren hebben we een uitgebreid assortiment sfeervolle tuinverlichting voor in de veranda.

Door de douglashouten constructie hebben de veranda’s een warme, karakteristieke uitstraling die uw tuin een mooie, landelijke uitstraling geeft. Naast stijlvol is het hout ook zeer duurzaam. Douglashout behoort tot de hardste Europese houtsoorten; het materiaal valt in duurzaamheidsklasse 3, wat betekent dat het hout onbehandeld tot wel 15 jaar meegaat.

10% korting op veranda’s

10% korting op alle opties

Naast de kassakorting op alle Woodvision tuinhuizen en overkappingen ontvangt u ook 10% kassakorting op alle mogelijke opties, zoals spuitwerk, deuren, ramen, glas en meer. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om uw veranda of overkapping deels of volledig af te sluiten, waardoor u zelfs jaarrond van uw tuin kunt genieten. Bijvoorbeeld met behulp van glazen panoramawanden die u kunt openschuiven bij mooie weer en kunt dichtschuiven als u behoefte heeft aan meer beschutting. Dat mooie uitzicht op uw tuin blijft in beide gevallen behouden.

Gun uw tuin ook een gezellige hotspot en profiteer van deze aantrekkelijke actie. Wees er wel snel bij; de actie duurt tot 30 november. U bent van harte welkom in onze showtuin om u te oriënteren op de mogelijkheden voor uw tuin. Vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

10% korting op alle Woodvision buitenverblijven

Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door

Showtuin Heeten

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 13:00
Zo Gesloten


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.