SHOWTUIN HEETEN
Sort By:
Show:
1-10 of 21

Ook dit najaar nog genieten van uw tuin? Het kan met onze douglashouten overkappingen en tuinhuizen van Woodvision. Bij Showtuin Heeten profiteert u nu van 10% korting op deze rustieke buitenverblijven. Hieronder praten we u bij over alle voordelen van deze prachtige producten en de mogelijkheden die u ermee heeft.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Hoogteverschillen geven uw tuin niet alleen karakter, ze creëren ook een ruimtelijk gevoel. Opstapjes, muurtjes en borders zorgen voor diepte- en breedtewerking; ze maken een ondiepe tuin diep en een smalle tuin breed. Deze hoogteverschillen zijn moeiteloos aan te brengen – en ook op te vangen – met de bij ons verkrijgbare stapelblokken en muurelementen. Scherp geprijsd en uitstekend van kwaliteit. Bovendien verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten, zodat er voor iedere tuinstijl een passende oplossing is.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Verlichting is enorm bepalend voor de sfeer in uw tuin. Met de juiste tuinverlichting zorgt u ervoor dat het ook in de avonduren goed toeven is in uw tuin. Bovendien is tuinverlichting ook heel functioneel en kunt u er de veiligheid mee vergroten. Bijvoorbeeld door op- en afstapjes te verlichten of door een bewegingssensor toe te passen, die bijdraagt aan inbraakpreventie. Al die functies maken de keuze van tuinverlichting tot een belangrijke. Maar ook tot een moeilijke, omdat het effect lastig is in te schatten op het moment dat u zich oriënteert op de mogelijkheden. Bij Showtuin Heeten bieden wij de oplossing met onze nieuwe lichtstudio: een donkere ruimte waarin u de mogelijkheid heeft om zelf uw lichtplan samen te stellen en daar direct het effect van kunt zien.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Tegenwoordig willen de meesten een tuin waarin het lekker relaxen is, in plaats van een tuin waar je groene vingers voor nodig hebt, vanwege het vele onderhoud dat hij vergt. Bestrating is daarom een trend die zich al jaren doorzet. Een strak aangelegd terras zorgt voor een onderhoudsvriendelijke tuin en is daarom niet meer weg te denken uit het Nederlandse tuinbeeld. Dat heeft het assortiment siertegels behoorlijk doen stijgen. Inmiddels is er een scala aan mogelijkheden: keramiek, natuursteen, gebakken, grind, etc. Lastig om daar de juiste keuze uit te maken. Daar helpen wij u graag bij aan de hand van drie criteria: prijs, uitstraling en onderhoud.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

We hebben vaak grootse plannen voor de tuin, maar niet altijd de ruimte om ze te realiseren. Er moeten keuzes gemaakt worden. Toch worden de mogelijkheden van een kleine tuin vaak onderschat. Sterker: door de juiste keuzes te maken, zorgt u ervoor dat uw tuin een stuk ruimtelijker oogt dan hij feitelijk is. In dit artikel delen we de tips die u helpen de perfecte inrichting te creëren voor een kleine tuin, die toch groot lijkt.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Door het prachtige weer van deze zomer, zullen de meesten van ons meer tijd hebben doorgebracht in de tuin dan in huis. Nu de temperaturen koeler worden, de zon zich minder laat zien en bovendien sneller ondergaat, is er weer sprake van het tegenovergestelde. Maar niet getreurd. Met onze tuinhuizen met overkapping blijft uw tuin de hele herfst nog een aangename verblijfplek. We vertellen u graag wat meer over deze even sfeervolle als functionele producten.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Showtuin Heeten ontvangt zijn bezoekers voortaan in een compleet nieuwe showtuin, vol tuininspiratie. Het oppervlak van het terrein, dat met 2.000 vierkante meter al niet klein te noemen was, is uitgebreid met nog eens 300 vierkante meter. Bezoekers worden geïnspireerd met nóg meer sierbestrating, veranda’s en andere ‘harde’ tuinartikelen. “Geen idee hoeveel tegels er nu in liggen”, lacht Bas Middeldorp, eigenaar van het bestratingsbedrijf. Effe een rondleiding…

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

De tuin is in ontwikkeling. Al enige tijd is het de trend om van de tuin een tweede woonkamer te maken met huiselijke artikelen als keramische sierbestrating, stijlvolle tuinverlichting en comfortabele veranda’s met panoramaview. Als reactie hierop, zien we in steeds meer tuinen ook het tegenovergestelde gebeuren. Alle luxe maakt weer plaats voor meer natuur.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

Misschien heeft u er dit jaar alweer van kunnen genieten: een lekker dagje in de tuin. Met dit soort momenten worden we gelukkig steeds vaker verwend, nu de lente weer voor de deur staat. Wij zijn er allemaal meer dan klaar voor. Maar uw tuin ook? Of is ‘ie juist toe aan een flinke opknapbeurt om er dit seizoen volop van te genieten? 

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten

De tuin is populair en dus een drukbezochte plek binnen de totale leefomgeving. Door zijn toegenomen populariteit is de tuin niet langer ondergeschikt aan de woning, maar uitgegroeid tot een ruimte, gelijkwaardig aan de woning. Een ruimte, waarvan de vormgeving en uitstraling evenveel aandacht verdienen als die van de woning.

Lees meer
Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door Showtuin Heeten
Sort By:
Show:
1-10 of 21

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 13:00
Zo Gesloten


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.