SHOWTUIN HEETEN

Tuinverlichting kiezen? Bezoek onze lichtstudio

Verlichting is enorm bepalend voor de sfeer in uw tuin. Met de juiste tuinverlichting zorgt u ervoor dat het ook in de avonduren goed toeven is in uw tuin. Bovendien is tuinverlichting ook heel functioneel en kunt u er de veiligheid mee vergroten. Bijvoorbeeld door op- en afstapjes te verlichten of door een bewegingssensor toe te passen, die bijdraagt aan inbraakpreventie. Al die functies maken de keuze van tuinverlichting tot een belangrijke. Maar ook tot een moeilijke, omdat het effect lastig is in te schatten op het moment dat u zich oriënteert op de mogelijkheden. Bij Showtuin Heeten bieden wij de oplossing met onze nieuwe lichtstudio: een donkere ruimte waarin u de mogelijkheid heeft om zelf uw lichtplan samen te stellen en daar direct het effect van kunt zien.

Tuinverlichting uitproberen

Een lichtstudio bij Showtuin Heeten

Een van de belangrijkste onderdelen voor een tuinontwerp is tuinverlichting. In onze lichtstudio heeft u alles tot uw beschikking om de juiste tuinverlichting te kunnen kiezen. Hierin is een veelzijdig aanbod tuinverlichting opgenomen van het merk In-Lite. Alle verlichting is aan te sturen via een tablet, waarmee u de mogelijkheid heeft om zelf uw lichtplan samen te stellen door verschillende productcombinaties uit te proberen. Zo krijgt u direct een goede indruk van het effect van de verlichting. Schakel bijvoorbeeld tussen direct en diffuus licht. Of speel met de richting van de verlichting door te switchen tussen naar boven gerichte verlichting en naar onder gerichte verlichting. Uiteraard zijn ook de armaturen een belangrijk keuzecriterium. Gaat u voor een neutrale kleur als RVS, wit of zwart? Of kiest u voor iets opvallends zoals corten? In onze lichtstudio helpen we u een goede afweging te maken tussen de verschillende mogelijkheden.

Toepassing tuinverlichting

Hoewel we in onze lichtstudio veel kunnen laten zien, blijven er ook genoeg mogelijkheden over die er niet in opgenomen zijn. Daarom kunt u altijd een beroep doen op onze adviseurs. Bijvoorbeeld om extra informatie in te winnen over de verschillende toepassingen van onze tuinverlichting. Zet bijvoorbeeld uw bomen of borders in de spotlights met enkele grondspots. Of creëer een idyllisch effect met een zogenaamd sterrenpad: een tuinpad met kleine led-lampjes verwerkt in de tuintegels. U kunt ook van uw tuinwand een lichtwand maken door er een rij wandspots aan te bevestigen. Sfeervol, maar ook goed voor een dieper ogende tuin. Heeft u een vijver in uw tuin? Ook waterpartijen kunnen prachtig worden uitgelicht. Bijvoorbeeld met onderwaterspots die verspreid over het waterelement voor een schitterend effect zorgen in combinatie met bewegend water.

U leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u ook alles uit uw tuinverlichting halen? Dan bent u van harte welkom in onze showtuin voor een bezoek aan onze lichtstudio. Onze adviseurs praten u graag bij over alle soorten, maten en toepassingen die uw tuin laten stralen als nooit tevoren.

 

Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door

Showtuin Heeten

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 13:00
Zo Gesloten


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.