SHOWTUIN HEETEN

Sierbestrating om uw tuin of terras een unieke uitstraling te geven

De tuin is populair en dus een drukbezochte plek binnen de totale leefomgeving. Door zijn toegenomen populariteit is de tuin niet langer ondergeschikt aan de woning, maar uitgegroeid tot een ruimte, gelijkwaardig aan de woning. Een ruimte, waarvan de vormgeving en uitstraling evenveel aandacht verdienen als die van de woning. Daarom beschikken we over een ruim assortiment schitterende sierbestrating, waarmee u de tuin niet slechts verhardt, maar ook tot een stijlvolle verblijfplek maakt, waarin u blijft genieten.

Wat is sierbestrating

Waar normale bestrating alleen nuttig is en dienstdoet als praktische verharding, dient sierbestrating ook een esthetisch doel. We willen er niet alleen een praktisch, maar ook een stijlvol terras mee creëren. Dat kan door de vele opties op het gebied van materiaal, kleur, vorm en legverband. Hiermee heeft u de mogelijkheid om uw tuin of terras een unieke uitstraling te geven, conform uw persoonlijke smaak en afgestemd op uw woning. Kom naar onze showtuin en oordeel zelf.

Veel voorkomende afmetingen

Bij Showtuin Heeten hebben we prachtige sierbestrating in uiteenlopende afmetingen. De afmeting van sierbestrating kan van grote invloed zijn op de optische ruimte in uw tuin. Grote tegels kunnen een kleine tuin een stuk ruimtelijker doen lijken. Daarnaast is het meest geschikte formaat natuurlijk een resultaat van uw eigen smaak. Onderstaande formaten zijn de meest gangbare.

 • 20 x 30

 • 50 x 50

 • 60 x 60

Ook komen de maten 30x60 en 40x80 steeds vaker voor.

Soorten sierbestrating

Over smaak valt niet te twisten. Het totale assortiment sierbestrating bestaat dan ook uit enorm veel soorten, met voor ieder wat wils. Met name de keramische sierbestrating is tegenwoordig zeer in trek. Vooral omdat keramische tegels een huiselijke sfeer oproepen, die naadloos aansluit op het woninginterieur. Ze brengen tuin en woning in perfecte harmonie. Ook natuurstenen sierbestrating blijft een populaire optie. Aangezien iedere tegel uniek is, zorgt dergelijke sierbestrating voor een uitzonderlijke tuin die niemand anders heeft. Andere populaire soorten zijn betontegels en gebakken klinkers. Om uit al deze soorten de meest geschikte te kiezen voor uw tuin, bent u van harte welkom in onze showtuin voor tips, advies en inspiratie.

Sierbestrating voor de tuin

Sierbestrating vinden we vooral in de achtertuin. Met de jaren is de tuin verworden tot een plek waar we maar wat graag te vinden zijn voor de nodige rust en ontspanning. We zijn de tuin gaan zien als een tweede woonkamer en geven hem dus ook graag als zodanig vorm. De juiste sierbestrating is daarvoor onmisbaar. Hiermee zorgt u voor een toegankelijke en begaanbare ruimte die bovendien zeer onderhoudsvriendelijk is. Zo wordt de tuin een plek om zoveel mogelijk te relaxen en zo min mogelijk te tuinieren. Dankzij het enorme aanbod sierbestrating is de uitstraling van de tuin naadloos af te stemmen op die van de woning, waarmee u de tuin nog huiselijker maakt.

Sierbestrating voor de oprit

Maar ook in de voortuin komen we steeds meer sierbestrating tegen. De voortuin is het visitekaartje van uw woning; de uitstraling ervan verdient dus evenveel aandacht. De bestrating in een voortuin doet veelal dienst als een oprit voor de auto. Een oprit kan gelegd worden van vele soorten bestrating: betontegels, grind, klinkers, natuursteen, etc. Het komt erop aan de verharding te kiezen die het best bij uw woning en de rest van de voortuin past en die het gewicht van uw auto moeiteloos kan dragen. Bij Showtuin Heeten helpen we u graag de juiste keuze te maken.

Sierbestrating aan huis geleverd in o.a.: Heeten, Deventer, Dalfsen, Lochem, Nijverdal, Raalte, Rijssen, Zwolle en meer…

Prijzen en offerte

De prijzen van sierbestrating zijn zeer afhankelijk van de verschillende soorten. De kosten beginnen bij tien euro per vierkante meter en lopen op naar gelang de kwaliteit en exclusiviteit. Ook de kosten van het straatzand en eventueel die van de stratenmaker mogen niet vergeten worden. Voor een specifieke kostenspecificatie bent u van harte welkom in onze showtuin. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte, die exacte inzage geeft in de prijs van uw droomtuin.

Wees van harte welkom in onze showtuin

Sierbestrating is onze passie. We kunnen u er als geen ander over vertellen, adviseren en inspireren. Dat lukt nergens zo goed als in onze eigen showtuin, waar alle soorten en maten sierbestrating sfeervol staan opgesteld en u een compleet overzicht krijgt van de mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor u klaar met een advies op maat en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Kom langs en laat u inspireren.

Sierbestrating in tuin

Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door

Showtuin Heeten

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 13:00
Zo Gesloten


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.