SHOWTUIN HEETEN

Weer de tuin in! Tuinideeën 2017

Blogbeeldmateriaal

"Inspiratie voor tuin en terras" Buiten is aan alles te merken dat de lente er weer aankomt. En bij een nieuwe lente horen nieuwe tuintrends. Welke producten en merken gaan dit jaar het tuinbeeld bepalen? Lees het hier.

Bezoek Showtuin Heeten

Huiselijk gevoel van de tuin en het terras versterken

De tuin wordt steeds huiselijker. Dankzij sfeervolle overkappingen, strak geconfectioneerde tuinmeubelen, slijtvaste tuintegels en behaaglijke terrasverwarming is de tuin haast niet te onderscheiden van de woonkamer. Hij is verworden tot een plek waar u buiten kunt zitten alsof u binnen bent. Deze binnenstebuiten trend ontwikkelt zich dit jaar door. Met nieuwe producten en merken, die het tuincomfort naar een ongekend topniveau brengen. In dit artikel doen we een greep uit deze producten.

Keramische tegels voor buiten

Deze keramische tuintegels zijn al een tijd lang enorm populair en vinden ook dit jaar weer gretig aftrek. Niet vreemd, aangezien de tegels vele voordelen genieten boven standaard tuintegels: ze zijn kleurvast, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in vele formaten en dessins. Met name de GeoCeramica tegels zullen veel gelegd worden.

De GeoCeramica blijft zich continu innoveren, waardoor hij verkrijgbaar is in steeds meer kleuren, formaten en motieven. Dankzij het sterk groeiende aanbod is er voor elke smaak een bijpassende GeoCeramica tegel. Het stijlvolle keramiek, gecombineerd met krachtig beton, zorgt voor een even elegante als stoere uitstraling, die moeiteloos harmonieert met elke tuininrichting. Net als veel andere keramische tegels, kenmerkt ook de GeoCeramica zich door een hoge mate van duurzaamheid. Eenmaal gelegd, zijn de tegels voor jaren de blikvanger van uw tuin of terras, dankzij hun krasbestendige en slijtvaste karakter. Ook de kleur – hoe licht ook – blijft altijd even mooi. De tegel is bovendien vorst- en hittebestendig door een keramische toplaag in combinatie met een drainerende Stabikorn-drager. Tot slot is de tegel zeer eenvoudig te leggen. Hij is aan de onderkant voorzien van zijn eigen fundering, waardoor u deze niet zelf hoeft te leggen. Dat scheelt energie en extra kosten.

Veranda ideeën

Veranda’s en terrasoverkappingen in de tuin zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. En de populariteit van deze tuinartikelen is nog altijd groeiende. Want wie buiten wil zitten alsof hij binnen zit, heeft er een droge plek nodig die, bij voorkeur, geheel kan worden afgesloten. Een veranda creëert zo’n plek. Bedoeld om het tuinseizoen te verlengen, zorgt hij ervoor dat u in het voorjaar eerder van de tuin kunt genieten en daar in het najaar langer mee door kunt gaan. Door in uw veranda terrasverwarming te installeren, is het er zelfs ‘s winters goed toeven. Aangezien alles droog en beschut blijft, is de veranda een ideale manier om de woningstijl door te trekken. Tuin en woning zijn dan in perfecte balans. Door hun omvang drukken veranda’s en overkappingen een belangrijke stempel op de uitstraling van de tuin. Maak daarom een weloverwogen keuze voor het merk, type, model en – bovenal – materiaal: hout of aluminium. De keuze tussen deze materialen is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de hoeveelheid onderhoud die u er aan kwijt wilt zijn. Houten veranda’s staan geweldig in een rustieke tuin, met veel aandacht voor natuurlijke producten. Aangezien hout een natuurproduct is, vraagt dit materiaal wel meer onderhoud. Minimaal onderhoud bent u kwijt aan een aluminium model. Zeker wanneer het aluminium voorzien is van een duurzame poedercoating. Dergelijke veranda’s zijn bovendien makkelijk te monteren en vormen een goede match met een moderne, strak vormgegeven tuin.

Kom naar Showtuin Heeten voor meer inspiratie en advies

Voor meer trends en informatie bent u van harte welkom in onze Showtuin. Onze specialisten helpen u graag om ook van komend tuinseizoen een topseizoen te maken.

Bezoek Showtuin Heeten

Bekijk de acties

Dit voorjaar gaan we van start met vele scherpe acties en aanbiedingen, waarmee deze trends voor iedereen haalbaar worden. Raadpleeg onze folder voor het volledige aanbod.
 

Geplaatst in Blogs Showtuin Heeten door

Showtuin Heeten

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 16:00
Zo Gesloten

Openingstijden tijdens bouwvakantie:
(week 31,32 en 33)
08:00 - 13:00


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.