Designline aluminium veranda

Meer afbeeldingen

Designline aluminium veranda

De Designline van Showtuin Heeten is met glazen dak een luxe en kwalitatief hoogwaardige veranda met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Tegen meerprijs is melkglas mogelijk.


De Designline heeft een uniek design en is uiterst fraai vormgegeven. De sterke bovenliggende constructie is bestand tegen een hoge sneeuwbelasting. Optioneel is de Designline uit te voeren met geheel of gedeeltelijk schuifdaksysteem. De veranda is te leveren in elke gewenste breedte en dieptemaat (diepte tot 500 cm). Leverbaar tot maar liefst zelfs 700 cm uit één goot! Bij maten breder dan 700 cm, wordt de goot gekoppeld. De Designline heeft extreem stevige liggers en reikt tot maar liefst 500 cm diep zonder staalversteviging! Door het unieke design van de goot komen de liggers niet boven de goot uit.


Het schuifdaksysteem van de Designline wordt in één of meerdere vakken geïnstalleerd. Dit kan geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld. Het scharnierbare muur- en gootprofiel maken een flexibele dakhelling mogelijk, een van de voordelen ten opzichte van vergelijkbare modellen.


Ons eigen montageteam monteert uw veranda van a tot en met z. Een zeer groot assortiment aan bijpassende wanden voor uw veranda hebben wij in onze showtuin opgesteld. In onze showtuin in Heeten staat onder andere een zwarte, inclusief schuifdelen van deze aluminium veranda Designline opgesteld. Razend nieuwsgierig hoe deze veranda er bij staat? Maak een afspraak voor een informatief gesprek. Wij helpen u graag.