SHOWTUIN HEETEN

Natuurlijk wonen in Fliertbuurt? Showtuin Heeten helpt mee!

De nieuwbouwwijk Fliertbuurt is een uitgelezen woonlocatie voor iedereen die landelijk wil wonen. De wijk in Twello voelt als een kleinschalige gemeenschap en biedt een mix aan verschillende woningen. Wonen in het groen, met het levendige Deventer op steenworp afstand. Bij zo’n prachtige woonlocatie hoort natuurlijk een mooie tuin, die recht doet aan de geweldige omgeving. Hiervoor moet u bij Showtuin Heeten zijn. En zeker nu, want we trakteren de kersverse inwoners van Fliertbuurt op mooie acties.

Gratis starterspakket voor tuinverlichting en meer

We willen de nieuwbakken bewoners van Fliertbuurt graag feliciteren met hun huis. Daarom profiteren alle bewoners van dit mooie dorp van enkele aantrekkelijke aanbiedingen:

 • Starterspakket voor uw tuinverlichting t.w.v. € 200,-*
 • Geen bezorgkosten**
 • 5 procent korting op alle materialen, dus ook op de aanbiedingen***

Met onze tuinverlichting geeft u uw nieuwe tuin ook in de avonduren een sfeervolle uitstraling. De spots zorgen niet alleen voor sfeer en verlichting, maar maken uw tuin ook ruimtelijker, mits ze geplaatst worden op strategisch gekozen plekken, zoals achterin de tuin of onder bomen, struiken en opstapjes. Zeker in een natuurlijke omgeving als die van Fliertbuurt zorgt goed ingezette tuinverlichting voor een geweldig effect. Profiteer ook van deze actie!

Ruim tuinassortiment

Showtuin Heeten is al zeventien jaar de grootste, onafhankelijke leverancier van sierbestrating, veranda’s en andere tuinartikelen in de regio. Met van alle artikelen een breed assortiment materialen, kleuren, stijlen en formaten inspireren we tuinliefhebbers met alle mogelijkheden die er zijn voor een unieke, smaakvolle tuin.

Veel van onze duurzame producten laten zich perfect combineren met de natuurrijke omgeving van Fliertbuurt. Bijvoorbeeld onze keramische sierbestrating. Verkrijgbaar in egale kleurstellingen als antraciet en bruin, of in de fraaie decoraties van merken als Vtwonen of GeoCeramica. Welke keuze u ook maakt, u kunt rekenen op een kras-, vocht-, vorst- en kleurvaste tegel, die met zijn dikte van vier centimeter direct gestabiliseerd ligt. Naast keramiek leveren we ook vele andere materialen, zoals beton, natuursteen en gebakken tegels: genoeg om een tuinontwerp te creëren, dat naadloos aansluit op de landelijke omgeving van Fliertbuurt.

In een natuurlijke omgeving als die van Fliertbuurt zit u ’t liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht het weer. Met één van onze stijlvolle veranda’s wordt dat mogelijk. In het landelijke Fliertbuurt komen vooral onze Douglas houten veranda’s geweldig tot uiting. Dit Noord-Europese naaldhout is van nature zeer duurzaam en sterk en kleurt bijzonder goed met de groenrijke omgeving van de wijk. Liever een modernere veranda? Bekijk dan ons aanbod aluminium veranda’s: strak, stijlvol en enorm duurzaam.

Keuzen genoeg dus, die u allemaal kunt bekijken in onze 2.300 m2 grote showtuin. Hier presenteren we veel van ons assortiment in tal van sfeervolle en inspirerende tuinsettingen, die u een goed beeld geven van hoe de artikelen eruit komen te zien in uw eigen tuin in Fliertbuurt. Nu al benieuwd naar ons volledige assortiment? Laat hieronder uw gegevens achter en krijg toegang tot onze online catalogus.

* Bij besteding vanaf € 1.500,-
** Bij besteding vanaf € 500,-
*** Bij besteding vanaf € 250,-

Vraag GRATIS onze online productcatalogus 2018/2019 aan. Deze inspirerende tuingids bevat ons volledige assortiment en zit boordevol tips en tuininspiratie.
Vul onderstaand formulier in en ontvang per mail een unieke inlogcode die u toegang geeft tot onze productcatalogus.

* verplichte velden

Hartelijk dank voor uw aanvraag!
U ontvangt z.s.m. de Tuingids op uw deurmat!

Showtuin Heeten maakt het u makkelijk! Onze service begint al bij het op doen van inspiratie. Zowel op onze website als in onze gevarieerde showtuinen vindt u altijd iets in uw smaak, passend bij de mogelijkheden van uw eigen tuin. Kom ook eens een kijkje nemen! Wij heten u van harte welkom in onze Showtuin!


Showtuin Heeten
Telgenweg 3, Heeten
Tel: 0572 - 38 09 55
Fax: 0572 - 38 09 77

info@showtuinheeten.nl


Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 17:00
Za 08:00 - 16:00
Zo Gesloten


Wij bezorgen ook!
 • Apeldoorn
 • Hengelo
 • Nijverdal
 • Raalte
 • Deventer
 • Heino
 • Olst
 • Wijhe
 • Enschede
 • Holten
 • Rijssen
 • Zwolle
Direct contact

* verplicht in te vullen velden

Verstuur

Uw bericht is verzonden.