Alle benodigdheden van een hovenier op een rij

Tuinsproeien Hoveniers

Als grootste, onafhankelijke bestratingsleverancier van de regio werkt Showtuin Heeten samen met een wijdvertakt netwerk van hoveniers, tuinontwerpers en andere tuinprofessionals. Aangesloten hoveniers hebben keuze uit een ruim tuinassortiment vol verschillende producten van vooraanstaande merken en profiteren daarnaast van enkele interessante voordelen, waar we u graag meer over vertellen. 

Breed assortiment voor hoveniers

Als hovenier vindt u bij Showtuin Heeten alles wat u nodig heeft om de wensen en tuinontwerpen van uw opdrachtgevers te vertalen naar gerealiseerde werkelijkheid. Ons aanbod bevat een scala aan siertegels van uiteenlopende materialen, zoals stijlvol keramiek, krachtig beton, rustiek natuursteen en klassieke klinkers. Maar ook voor veranda’s, tuinverlichting, kunstgras, vrijstaande overkappingen en vele houten tuinartikelen bent u bij ons aan het goede adres. Een divers aanbod met kwaliteit, onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid als constante factoren.

Veel van dit veelzijdige aanbod wordt sfeervol gepresenteerd in onze 2.200 m2 grote showtuin. U bent van harte welkom om, samen met uw opdrachtgever, een kijkje te komen nemen en ideeën op te doen. Onze showtuin bevat tal van inspirerende tuinsettingen, waarmee we vele creatieve productcombinaties laten zien. Mooie voorbeelden die u en uw klant helpen bij de selectie van kleuren en materialen of het uitdenken van een compleet nieuw tuinontwerp. 

Inkoopvoordelen voor hoveniers

Als onafhankelijke tuinspecialist bieden wij onze producten aan tegen aantrekkelijke inkoopcondities, die u tijd en extra werk schelen. Zo leveren we alle gewenste producten en materialen rechtstreeks af bij uw klant, zodat u direct aan de slag kunt met het nieuwe tuinontwerp. Bovendien kiezen u en uw klant zelf het moment van levering. We zijn niet afhankelijk van andere transporteurs, maar bezorgen uw bestellingen met eigen vervoer op ieder gewenst moment. Hierdoor kunnen eventuele wijzigingen in uw planning flexibel door ons worden opgevangen. Verder kopen we ons assortiment groot in bij zelfgekozen fabrieken en leveranciers, met wie we de beste prijsafspraken kunnen maken op basis van een jarenlange, intensieve samenwerking. Bij Showtuin Heeten betaalt u dus altijd een eerlijke, scherpe prijs, waar u veel kwaliteit voor terugkrijgt.

Sluit u aan bij ons netwerk van hoveniers

We nemen u graag op in ons netwerk van aangesloten hoveniers. Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Heeten om ons complete aanbod te bekijken. Voor een overzicht van ons aanbod kunt u ook onze productcatalogi aanvragen, gratis en geheel vrijblijvend. Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier en ontvang onze tuingidsen zo snel mogelijk op de deurmat. We bespreken vervolgens graag wat we voor u kunnen betekenen.

 

* verplichte velden

Hartelijk dank voor uw aanvraag!
U ontvangt z.s.m. de Tuingids op uw deurmat!