Inspiratie voor uw tuin

De tuin heeft een belangrijke positie ingenomen in de totale leefomgeving. We zijn er meer dan ooit te vinden en stellen dus ook hogere eisen aan de inrichting en uitstraling ervan. De perfecte tuin vergt voldoende tuininspiratie. Daarvoor bent u bij Showtuin Heeten aan het juiste adres. 

Categorieën

Tuininspiratie opdoen

Over smaak valt niet te twisten. Zeker niet als het aankomt op de tuin, die door een enorm assortiment tuinartikelen en –accessoires op vele manieren vorm gegeven kan worden. Om tussen alle mogelijkheden de stijl te vinden die het best bij u past, bent u van harte welkom voor een inspirerende wandeling door onze showtuin, waar u meer dan genoeg ideeën opdoet. Ook onze catalogi, website en sociale kanalen als Facebook en Instagram zitten tjokvol tips, tricks en impressies die dienen als input voor de ideale tuin, conform uw eigen smaak.

 

Tuininspiratie moderne uitstraling

Door zijn toegenomen populariteit is de tuin haast verworden tot een tweede woonkamer, vol luxe tuinartikelen als ruime veranda’s met panoramaview, strak vormgegeven keramische tegels en elegante tuinverlichting. Deze en andere moderne tuinartikelen zijn bij Showtuin Heeten ruimschoots verkrijgbaar. Ze worden u sfeervol gepresenteerd in tal van inspiratietuinen, die uw creativiteit een flinke impuls geven. Bekijk alvast een glimp van de 'moderene uitstraling' mogelijkheden.

 

Tuininspiratie landelijke uitstraling

Als reactie op de toegenomen luxe, leeft ook de landelijke tuin weer op. Velen willen in de tuin weer het gevoel hebben buiten te zijn, waardoor de luxe een stapje terug doet en plaats maakt voor meer natuur. Speciaal voor deze tuinliefhebbers hebben we bij Showtuin Heeten een enorm assortiment tuinartikelen van natuurlijk materiaal als hout en natuursteen. Al deze producten, waaronder prachtige rustieke veranda’s en bestrating, staan sfeervol opgesteld in onze showtuin. Doe hier alvast wat landelijke tuin inspiratie op.

 

Inspiratie voor een rijtjeshuis of kleine tuin

Een kleine tuin betekent niet dat de inrichting ervan minder aandacht verdient. Het komt erop aan om met slimme hoogteverschillen, de juiste lichtinvallen en nauwkeurige kleursamenstellingen een zo ruimtelijk mogelijk effect te creëren. Een hele klus, waar we u bij Showtuin Heeten graag bij helpen. Lees onze 5 tips voor sierbestrating in een kleine tuin of kom langs en leer hoe u met minimale ruimte maximaal resultaat bereikt.

 

Inspiratie voortuin

Minstens zo belangrijk als de achtertuin is de voortuin, die met zijn prominente plek ook wel het visitekaartje van uw woning is. Met name de oprit, die vaak het grootste gedeelte van de voortuin inneemt. Wie toe is aan een nieuwe oprit kan bij Showtuin Heeten zijn hart ophalen aan de meest prachtige stenen in allerlei soorten en maten. Alle mogelijkheden worden u sfeervol en overzichtelijk gepresenteerd om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Onze inspiratietuinen inspireerden mensen uit Heeten, Deventer, Lochem, Bathmen, Holten, Rijssen, Nijverdal, Raalte, Zwolle en veel meer plaatsen...

Bij Showtuin Heeten vindt u een grote hoeveelheid inspiratietuinen waarin u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin. Van romantisch tot modern en van rustiek tot landelijk: bij Showtuin Heeten vindt u altijd de inspiratietuin die aansluit op uw smaak. Geen wonder dat al vele duizenden mensen uit de wijde omgeving van Heeten ons weten te vinden voor tuininspiratie! Heeft u ook plannen om uw tuin te vernieuwen en wilt u graag inspiratie opdoen? Wij verwelkomen u graag! Naast inspiratie opdoen kunt u bij Showtuin Heeten ook terecht voor deskundig advies door onze enthousiaste adviseurs. Zij helpen u graag!

 

Wees welkom in onze showtuin!

Aan inspiratie dus geen gebrek. Dat kunt u met eigen ogen komen bewonderen. Onze adviseurs staan zes dagen in de week voor u klaar met tips en advies om u te helpen aan de meest ideale tuininrichting. U bent van harte welkom!

Inspiratie voor uw tuin