Kunstgras voor uw tuin en balkon (praktisch en goedkoop)

Bij Showtuin Heeten zijn we niet alleen thuis in bestrating, maar ook in kunstgras. Gelukkig maar, want een lekker grasveld wordt door velen beschouwd als een onmisbaar onderdeel van de tuin. Maar waarom dan de keuze voor kunstgras in plaatst van echt gras? Op deze en andere vragen geven we hier antwoord.

Wat is kunstgras?

Kunstgras doet tegenwoordig niet onder voor echt gras. Het product voelt en ziet er nagenoeg hetzelfde uit en leent zich dus ook als een prima alternatief voor echt gras. Temeer omdat kunstgras ook enkele voordelen geniet boven natuurlijk gras. Zo is kunstgras op een stuk meer plaatsen toe te passen. Waar natuurlijk gras vrijwel alleen in de tuin voorkomt, kan kunstgras ook in het huis of op het balkon geplaatst worden. Verder is een gazon van kunstgras een stuk onderhoudsvriendelijker dan een natuurlijk gazon. Belangrijk, want op een grasveld wil men toch voornamelijk lekker kunnen ontspannen en genieten en niet te veel tijd kwijt zijn aan onderhoud. Zoals maaien, bemesten, sproeien, et cetera. Tot slot is kunstgras ook enorm duurzaam en bovendien een budgetvriendelijke investering, die altijd mooi groen blijft.

Kunstgras voor in de tuin

Hoewel kunstgras op meerdere plekken kan worden toegepast, ligt het product voornamelijk in de tuin. Niet op de laatste plaats om er een aangename speelplek voor kinderen mee te creëren. Waar u uw nieuwe gazon ook voor gaat gebruiken, door hem te leggen van kunstgras weet u zeker dat u profiteert van een levensecht én goedkoop eindresultaat, dat de omgeving een frisse, natuurlijke en verzorgde uitstraling geeft.

Kunstgras voor op het balkon

Naast de tuin is ook het balkon een populaire plek voor kunstgras. Een uitkomst voor iedereen die geen tuin bezit, maar wel een balkon en daar graag een natuurlijke touch aan wil geven. Alle soorten kunstgras lenen zich bij uitstek voor op het balkon. Hierdoor heeft u veel keuze in onder andere poolhoogte, kleur en formaat. Ook zijn er heel zachte soorten verkrijgbaar die extra comfortabel aanvoelen aan de voeten. Ofwel: er is voor ieder balkon een geschikte mat te vinden.

Soorten en kleuren

Een ander voordeel van kunstgras boven natuurlijk gras: u bepaalt zelf de uitstraling van het gazon. Met keuze uit enorm veel soorten en kleuren is er voor iedere wens een juiste mat te vinden. Van esthetische tot zeer sterke oplossingen, in natuurlijk groen of verrassend zwart, met veel glans of veel volume: Showtuin Heeten heeft het allemaal in zijn assortiment. Om hieruit een goede keuze te kunnen maken zijn onze specialisten u graag van dienst met deskundig advies op maat.

Verkrijgbaar in tegels of op rol?

Kunstgras wordt in verschillende vormen aangeboden, zowel in tegels als op rol. Voor een zo natuurlijk mogelijk effect, bieden we ons kunstgras altijd aan op rol. Onze rollen zijn 400 cm breed en kunnen in iedere lengte worden aangeboden.

Onderhouden van kunstgras

Kunstgras vergt minimaal onderhoud, maar om er jarenlang profijt van te hebben, zijn enkele onderhoudswerkzaamheden gewenst. Houd het kunstgras schoon door bladeren, onkruid en ander afval tijdig te verwijderen. Bijvoorbeeld met behulp van een bladblazer of zuiger. Onkruid kan eenvoudig worden verwijderd met de hand, een borstel of een hark. Doe dit wel voordat onkruid de kans krijgt te wortelen. Vlekken van etensresten en andere ongelukjes kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met water. Gebruik geen chloor om verkleuring te voorkomen. Verder is het belangrijk om het kunstgras zo nu en dan te borstelen of te harken, zodat alle platgetrapte vezels weer overeind komen te staan.

Kunstgras in Heeten, Deventer, Lochem, Bathmen, Holten, Rijssen, Nijverdal, Raalte, Zwolle en meer...

Veel mensen hebben de voordelen van kunstgras al ontdekt. Wilt u ook genieten van gras in uw tuin, maar geen omkijken hebben naar het onderhoud ervan? Dan is kunstgras ideaal voor u! Kom voor deskundig advies over kunstgras langs bij Showtuin Heeten! Onze adviseurs zijn u graag van dienst en hebben al velen in de wijde regio Heeten kennis laten maken met de voordelen van kunstgras en bestrating. Ontdek de voordelen van kunstgras ook en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Kustgras kopen

Overtuigd van de voordelen en zelf ook op zoek naar kunstgras voor uw tuin of balkon? Dan bent u van harte welkom in Showtuin Heeten. Hier kunnen we u kennis laten maken met de verschillende soorten en staan we altijd voor u klaar met specialistisch advies. Ook voor een vrijblijvende offerte bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs en profiteer!

 Bezoek Showtuin Heeten

Kunstgras