Muurelementen & stapelblokken

Door gebruik te maken van hoogteverschillen in uw tuin, krijgt uw tuin een geheel eigen uitstraling, maar bovenal maakt u uw tuin er optisch groter mee. Met ons zeer uitgebreide assortiment muurelementen en stapelblokken is er voor iedereen een passende oplossing. Zo hebben wij muurelementen van zeer strak tot rustiek en in een groot kleurenpalet.

Muurelement uitkiezen

Wilt u weten welk muurelement het beste past in uw tuin? Bezoek dan Showtuin Heeten. Hier vindt u verschillende voorbeelden van muurelementen, waardoor u precies kunt zien hoe iets er in de praktijk uit kan komen te zien. Laat u inspireren door de vele voorbeelden en maak van uw tuin een heerlijke plek.

Onze muurelementen zijn al te bewonderen in Heeten, Deventer, Lochem, Bathmen, Holten, Rijssen, Nijverdal, Raalte, Zwolle en ver daarbuiten...

Rijdt u vaak door Heeten en de plaatsen rondom Heeten? Dan heeft u vast al diverse tuinen gezien waarin muurelementen van Showtuin Heeten zijn gebruikt. Bij Showtuin Heeten vindt u een zeer uitgebreide hoeveelheid muurelementen in diverse soorten en maten. Kom onze muurelementen ook bewonderen en breng een bezoekje aan Showtuin Heeten voor inspiratie en deskundig advies! Onze adviseurs zijn u graag van dienst.