Betonbielzen en –elementen in verschillende kleuren en formaten

Kan uw tuin wel een stoere bloembak gebruiken? Of juist wat extra hoogteverschillen, die uw tuin ruimtelijker maken? Voor deze en andere tuinaanpassingen zijn onze betonbielzen en –elementen bij uitstek geschikt. Oersterk, met een stoere, industriële look ‘n feel, waarmee u uw tuin een moderne touch geeft. Lees hier alles over deze praktische, veelzijdige tuinartikelen.

Welke kleuren betonbielzen?

Onze betonbielzen zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. U kunt ze afnemen in een moderne zwarte kleur, maar ook in een robuuste bruine kleur. Deze neutrale tinten laten zich prachtig combineren met tuinhout en groene beplanting. Onze betonbielzen zijn dan ook bij uitstek geschikt voor de creatie van kleurrijke borders en plantenbakken. Ze zijn bovendien tijdloos en amper onderhevig aan mode of trends, waardoor ze voor jaren een stijlvol onderdeel zijn van uw tuin.

 

Formaat betonbielzen

Betonbielzen zijn leverbaar in meerdere formaten. Bijvoorbeeld in de bij ons verkrijgbare afmetingen 12 x 20 x 75 cm en 12 x 20 x 120 cm. Voorradig in meerdere formaten, zijn onze betonbielzen bruikbaar voor uiteenlopende toepassingen. U kunt ze gebruiken als stijlvolle traptreden om hoogteverschil mee op te vangen. Maar ook om tuinpaden mee af te bakenen of om een stoere vijver mee te creëren. U heeft enorm veel creatieve vrijheid. Onze adviseurs inspireren u graag met alle mogelijkheden.

 

Welke betonblokken zijn het best voor uw vijver?

Met een mooie vijver zorgt u voor hoogteverschil en dus voor een ruimer lijkende tuin. Een vijver is eenvoudig aangelegd met de bij Showtuin Heeten verkrijgbare betonnen muurelementen. Onze duurzame muurelementen integreren moeiteloos in iedere tuinstijl. Van een strakke, moderne stijl tot een meer natuurlijke stijl. Ons assortiment muurelementen bestaat uit allerlei soorten en maten, in meerdere kleuren en van wisselende kwaliteit. Hoe hoger de kwaliteit, hoe kleurvaster het materiaal. Maar welke muurelementen u ook kiest, ze zijn allemaal geschikt voor de aanleg van uw nieuwe vijver. Zolang ze maar stevig verlijmd worden.

 

Welke betonblokken zijn het best voor uw fundering?

Bent u van plan om een mooie vijver of stoere bloembak aan te leggen met betonblokken? Dan dient u te zorgen voor een geschikte, stevige ondergrond. Een goede fundering legt u aan met onze opsluitbanden van 6 x 20 x 100 cm, plat verwerkt. Leg deze plat op een stevig zandbed net onder tegelniveau en lijm hier vervolgens de muurblokken bovenop. 

 

U-element: formaat en kleur

U-elementen zijn sierblokken, gegoten in een U-vorm. Door deze vorm zijn de sierblokken bruikbaar voor enorm veel toepassingen. Onze U-elementen lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld de aanleg van een grondkering om hoogteverschil op te vangen, maar ook voor tal van decoraties met een industriële look ’n feel. Zo kunt u ze gebruiken voor een mooie sokkel, stijlvolle zitbankjes of handige houtopslag. Een zeer veelzijdig betonproduct, waar u alle kanten mee op kunt. We demonstreren het u graag in onze showtuin. U heeft hier keuze uit prachtige U-elementen en –hoekelementen in meerdere formaten en kleurstellingen.

 

L-element: formaat en kleur

Net als de betonnen U-elementen, kennen ook onze L-elementen enorm veel toepassingen. Ze worden met name toegepast als keerwanden voor de ophoging van terrassen, borders, gazons of om andere hoogteverschillen aan te brengen of op te vangen. Ze kunnen zelfs dienen als fundering voor bijvoorbeeld een tuinkas. Onze L-elementen zijn verkrijgbaar in tal van verschillende formaten. Van 40 x 40 x 40 cm tot 100 x 40 x 40 cm en alles ertussenin.

 

Kom inspiratie opdoen bij Showtuin Heeten

U leest het al. Beton is een zeer praktisch en veelzijdig tuinmateriaal, dat ook een heel decoratieve functie kan hebben. Voor meer toepassingen, advies en inspiratie nodigen wij u van harte uit in onze showtuin. Onze adviseurs laten u graag kennis maken met alle mogelijkheden.