Schanskorven

Schanskorven zijn om vele redenen een smaakvolle toevoeging aan uw tuininrichting. Ze kennen namelijk enorm veel toepassingen. Schanskorven kunnen dienen als fraaie schutting of tuinafscheiding, maar kunnen ook worden verwerkt tot decoratieve bloembakken, buitenkeukens, tuinbanken, tuinhaarden en andere tuinartikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hier meer over deze veelzijdige tuinartikelen.

Klik hier voor ons uitgebreide assortiment. Voor informatie over deze producten, kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers of een gratis brochure aanvragen.

Type stenen voor in de schanskorf

De stenen in een schanskorf worden bij elkaar gehouden door korven met een maaswijdte van 5 bij 5 centimeter. Daarom dienen de korven gevuld te worden met een groter soort split, zoals breukstenen van 30 bij 60 millimeter, of 40 bij 80 millimeter. Deze stenen zijn bij Showtuin Heeten op voorraad in meerdere kleurstellingen. Hierdoor is de uitstraling van uw schanskorf nauw af te stemmen op de stijl van uw tuin en woning. Van landelijk tot huiselijk en van weelderig tot strak en modern: onze schanskorven laten zich moeiteloos combineren met iedere stijl.

 Een schanskorf plaatsen, wat kost dat?

Zoals toegelicht kennen schanskorven enorm veel toepassingen. Hier is de uiteindelijke prijs sterk afhankelijk van. In veel gevallen worden schanskorven gebruikt als stijlvolle schutting. In dit geval heeft u al een 2 meter hoge schutting voor 100 euro per strekkende meter. Voor een exacte, vrijblijvende offerte bent u van harte welkom in onze showtuin. Vertel ons uw wensen, dan adviseren wij u over alle mogelijkheden. 

Onderhoudsarm en duurzaam

Schanskorven zijn niet alleen heel stijlvol, maar ook zeer onderhoudsarm. Zeker in vergelijking met houten schuttingen. Hout is nog altijd een populair materiaal voor schuttingen en afscheidingen, maar een stuk minder duurzaam. Het materiaal is namelijk gevoelig voor weersinvloeden en heeft daarom veel onderhoud nodig. Vroeg of laat gaat u deze weersinvloeden terugzien in de uitstraling van het hout, waardoor de schutting op den duur vervangen moet worden. Een schutting van schanskorven blijft er zeer lang als nieuw uitzien. U heeft er jaren profijt van, terwijl u er minimaal werk aan heeft. 

Uniek ontwerp: extra mogelijkheden met schanskorven

Schanskorven zien we vaak terug als stijlvolle schutting. Maar door hun veelzijdigheid kunt u er ook veel andere kanten mee op. De korven kunnen op maat worden geproduceerd in iedere mogelijke vorm, waardoor deze tuinartikelen oneindig veel toepassingen kennen. Zo kunnen er naast schuttingen ook tuinbanken en andere –meubelen van worden gemaakt. Ze kunnen zelfs worden omgetoverd tot een chique waterval met ledverlichting. Zeker in de avonduren levert dit een prachtig effect op. Ook een stoere plantenbak of sfeervolle tuinhaard behoort tot de mogelijkheden. Zo lang u er maar de juiste accessoires bij neemt. Bij Showtuin Heeten inspireren we u graag met alle mogelijkheden, die u heeft met deze veelzijdige producten. 

Schanskorven van Showtuin Heeten

Voor meer tips, advies en inspiratie met betrekking tot schanskorven bent u van harte welkom bij Showtuin Heeten. Onze showtuin is een geweldige plek om ideeën op te doen voor uw tuin. Veel van ons assortiment presenteren we in tal van sfeervolle tuinsettingen, die u direct een goed beeld geven van alle mogelijkheden. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij al uw tuinwensen. U bent van harte welkom!