Teampagina Showtuin Heeten

Het enthousiaste team van Showtuin Heeten geeft u onafhankelijke advies over de mogelijkheden op het gebied van budget, materiaalkeuze en toepassingen. Of het nu gaat om sierbestratingtuintegelsnatuursteen, tuinverlichtingsplittuinhout, een veranda of speeltoestellen, onze deskundige medewerkers geven u alle benodigde informatie.  Samen met u vinden we de optimale combinatie van materialen voor uw tuin!

Bas eigenaar

Bas

Nam de zaak over van zijn vader in 2006, maar draaide daarvoor al heel wat jaartjes mee. Dus aan ervaring geen gebrek. Onder leiding van Bas is Showtuin Heeten de onafhankelijke bestratingsleverancier gebleven, die het altijd was. “We zitten aan niemand vast. Kiezen onze eigen fabrieken en leveranciers. Regelen ook zelf het transport van de bestellingen, met eigen vervoer. We hebben alles in eigen hand en komen daarom altijd onze afspraken na. Dat ervaren onze klanten als heel prettig.”

Stef

Stef

Oude schoolvriend van Bas. Begon in een ver verleden als chef schoonmaak, maar is tegenwoordig van alle markten thuis. “Ik regel de bestellingen, maak de planning voor de logistiek, ben het eerste aanspreekpunt voor de jongens van het transport, koop alles in, verkoop alles ook weer: het is eigenlijk best wel divers wat ik doe, maar dat vind ik juist het leukst. Ik ben niet zo’n kantoortype.” 

Jeroen

Jeroen

Veranda nodig? Jeroen is je man! Wat begon als een bijbaantje, werd uiteindelijk een specialisme in overkappingen, tuinkamers en pergola’s, om maar eens wat te noemen. En dat naast de verkoop van sierbestrating, die Jeroen er ook nog effe bijpakt. “Verder hou ik me bezig met een aantal marketingklussen, zoals de website en de huis-aan-huisfolder. Die afwisseling en veelzijdigheid maakt m’n werk ’t leukst.”

Twan

Twan

De jongste van het stel, maar met minstens zoveel knowhow. Vooral als het gaat om tuinhout. Tuinmeubelen, schuttingen, vlonderplanken, rozenbogen: vanuit de binnendienst is Twan verantwoordelijk voor het complete assortiment. Wat daar het leukst aan is? “Met enthousiaste mensen door de showtuin lopen en hun wensen uitwerken in een offerte. Vooral het sociale contact vind ik erg leuk.”