Tuinverlichting

Verlichting is enorm bepalend voor de sfeer. Ook in de tuin. Vooral in de tuin, zouden we haast zeggen. Want een goed doordacht lichtplan geeft uw tuin een totaal andere uitstraling zo gauw het donker wordt. Door elementen als trappen, opstapjes, muren en terrassen slim te verlichten, creëert u niet alleen meer sfeer, maar zorgt u ook voor een ruimtelijk effect. We vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden van tuinverlichting.

Soorten tuinverlichting

Tuinverlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook in onze showtuin bieden we u veel verschillende producten aan. U heeft de keuze uit wandlampen, staande lampen, grondspots, buitenspots en andere verlichting. Voor iedere toepassing is er een geschikt en stijlvol product, waar u lang plezier van heeft. In onze showtuin helpen we u graag dat product te vinden.

Tuinverlichting, waar moet ik op letten?

Iedere lantaarn, grondspot of wandlamp beïnvloedt op verschillende wijze de sfeer in uw tuin. Belangrijk dus om u goed te oriënteren op alle mogelijkheden, voordat u tuinverlichting aanschaft. Wat wilt u met de verlichting bereiken? Voor een ruimtelijk effect is het zaak om te zorgen voor enkele lichtbronnen achterin de tuin. Ook enkele wandlampen, repeterend geplaatst op bijvoorbeeld een muur of schutting, zorgen voor diepte en dus meer ruimte. Een idyllisch effect creëert u door grondspots te installeren onder bomen en struiken. Voor een mooi contrast tussen licht en donker is het belangrijk om niet te veel van de tuin te verlichten. Maar wel voldoende, zodat de verlichting niet alleen sfeervol is, maar ook praktisch en functioneel.

Naast de verlichting an sich zijn ook de armaturen belangrijk. De kleur van de armaturen beïnvloedt namelijk evengoed de sfeer in uw tuin. Bij Showtuin Heeten heeft u de keuze uit zilver, donkergrijs, corten, wit, zwart en RVS. Kies voor witte armaturen voor een strak resultaat. Liever een tijdloze uitstraling? Kies dan voor zwart of donkergrijs. Met RVS armaturen zorgt u voor een meer robuust effect. Veel om over na te denken dus. Daar helpen we u graag bij. Bekijk onze inspiratietuinen of laat u adviseren door onze adviseurs. Zij staan voor u klaar met tips en advies, om u te helpen aan de meest ideale tuinverlichting, die uw tuin een compleet nieuwe uitstraling geeft.

Hoe tuinverlichting aanleggen?

Het aanleggen van onze tuinverlichting is zeer eenvoudig, maar verschilt per type tuinverlichting. Alle verlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt) en daarmee eenvoudig en veilig te installeren, zonder dat hier al te veel technische kennis voor nodig is. De bij de verlichting geleverde handleiding vertelt u stapsgewijs hoe u zorgt voor een professioneel aangelegd systeem. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze adviseurs. We staan zes dagen in de week voor u klaar.

Tuinverlichting voor een goede prijs bij Showtuin Heeten

Showtuin Heeten is leverancier van twee toonaangevende merken: in-lite en lightpro. Van beide merken hebben we een breed aanbod kwaliteitsverlichting, geschikt voor allerlei toepassingen en verkrijgbaar in vele prijsklassen. Bekijk hier ons complete aanbod, of kom langs in onze showtuin voor persoonlijk advies. U bent van harte welkom!


Bezoek Showtuin Heeten


Tuinverlichting geeft sfeer in uw tuin